miércoles, 14 de enero de 2009

Tornem a per els bons hàbits.

TREMP.
14/01/08.
Després de les festes tornem a per els bons hàbits, és a dir els hàbits saludables, tal i com són: el dormir les hores necessàries, l'alimentar-se correctament i sense excedir-nos i l'entrenament amb qualitat. Durant les festes, hi ha uns quants dies consecutius que sense voler-ho no pots seguir la rutina diària, sobretot per els àpats familiars i les celebracions en general, però aquests dies sense fer bondat, poden pagar-se molt cars si no et poses a lloc el més aviat possible.
Durant aquesta setmana passada, vaig estar concentrat a València amb la selecció catalana de pista, i la veritat és que els hàbits i la rutina diària establerta allà, m'ha ajudat molt per tornar a la meva rutina quan ja fos a casa.Durant els 3 dies que vam ser allà, feiem el següent: ens despertàvem a les 07h30 matí per esmorzar, a les 10 ja estàvem al velòdrom Lluis Puig per començar la sessió matinal que s'allargava fins a les 13h. Després de la dutxa, anàvem a dinar i feiem una migdiada(siesta) fins a les 16h. Ja a les 16h30 tornàvem a entrenar al velòdrom fins a les 19h que finalitzava la sessió.Ja a les 20h30 anàvem a sopar per posar-nos a dormir a les 23h.
Per mi és la rutina ideal, ja que inclou molt descans, bàsic per assimilar els entrenaments durs e intensos. M'hagués agradat poder rodar amb la bici de ruta, però finalment sol vam fer pista.També he de dir que el clima allà, tot i ser a València era molt fred!
Ara l'únic que queda és entrenar el millor possible d'aquí al 5,6 i 7 de febrer, que són les dates en que es disputa el Campionat d'Espanya de pista.

1 comentario:

sergi dijo...

anims , a continuar així!