jueves, 4 de septiembre de 2008

Sabor agredolç....

TREMP.

03/09/08.

Dimarts, després del festival de dissabte a la nit a la Festa Major de Palau, vaig tornar-me a posar el dorsal, però em sembla que el cos, no es va recuperar bé tant de la cursa del dissabte com de la Festa Major.La cursa, a Juneda.Un critèrium amb tot un tram d'adoquins picant cap amunt. Pensava que podria estar al davant per disputar la cursa, però després de fer una volta al màxim intentant rebentar la cursa, el que va rebentar vaig ser jo! A partir d'aquell moment, vaig quedar-me a un grup perseguidor, guanyant 2 sprints amb prima i 70 euros, i veient que no tenia cap possibilitat d'estar al capdavant, vaig abandonar.Sincerament, me'n arrepenteixo, perquè em vaig quedar amb una sensació de molta buidor, sabent que no havia donat tot el que tenia.Em servirà d'experiència...

Després de la cursa, el dimecres, vaig compartir entrenament amb el mític Jordi, pujant a dalt a Estany Gento, a 1890m d'altitud.La pujada, en els seus últims 7'5km és duríssima!Trams del 13%, carretera rugosa....Però un cop estàs a dalt, les vistes són increíbles!

La baixada, l'hem feta molt ràpida, completant el dia amb 103km i 3h38min i més de 1600m de desnivell acumult a 133ppm.Us deixo amb una foto amb la Vall Fosca de fons.

Foto by Jordi.

5 comentarios:

JORDI dijo...

Quina sortideta mes bona,jejeje
Ja tenia ganes de pujar a la presa.
La foto ha quedat molt xula ;)

Ens veiem per entrenar dijous.
Cuidat crack !!

mariadelao dijo...

Hola, hola, ja veig que no pares xiquet. Li he pegat una ullada al teu blog i està molt rebe.
Per cert, veig que fiques el perfil de la Pallaressa, On podria trobar el recorregut? És técnicament molt dificil? passam un correu a mariadelao@msn.com.
Merci
Maria

jordimasfepesa dijo...

Que t'ha semblat la carrera d'olot?

Marc Vilanova Marsà dijo...

Hola Jordi!
Doncs la cursa d'Olot, l'he trobada molt bonica, amb un recorregut molt atractiu.El terreny puja-baixa, s'ha fet molt dur al final.La veritat, una gran carrera.Felicitats per la teva cursa!Llàstima de no pode agafar l'escapada bona.

albert dijo...

la combinació festa i bicicleta mai ha sigut massa bona. t'ho dic jo que em dedico a organitzar festes majors i m'encanta anar en bicicleta. I ja no et dic si quan estàs de festa beus un xic més del compte, ja ja ja ja.
et convido a entrar i votar al meu blog (albertenbici.blogspot.com) potser i trobes quelcom interessant.