martes, 16 de septiembre de 2008

Cap de setmana a Font Romeu.

16/09/08.

TREMP.

Aquest cap de setmana, aprofitant la falta de competició que hi havia, vam pensar amb el meu company i amic Jordi Ros, d'anar a passar el cap de setmana fora de Tremp.Les opcions eren les següents: el Pirineu françés, (zona de Luchon) o el Pirineu gironí (zona de Puigcerdà).Consultant el temps vía internet, vam decidir que el millor seria anar a la zona de Puigcerdà, concretament a Font Romeu (1.800m d'altitud). Allà, vam passar un cap de setmana genial, que si no hagués estat pel fred que feia, hagués estat perfecte.

Havíem plantejat, fer dos dies de fons de llarga durada, però el mal temps del primer dia, que incloïa aigua-neu, estant tot el dia a uns 4-5º C, van impedir-nos fer un gran volum d'entrenament el dissabte.

El diumenge, tot va ser diferent, ja que vam agafar el cotxe i vam deixar-lo a 10km de Puigcerdà.Tot i no pintar el temps massa bé de bon matí,el clima va millorar fins a tal extrem, que vaig poder complir amb un gran entrenament i amb un gran desnivell.

Vam pujar de bon principi, un port de 13'5km amb la part final (últ. 2 km) al 10%, després vam anar a pujar la Collada de Toses, un port molt llarg però sense gran desnivell; ja un cop arribats a Ribes de Freser, vam pujar un "portet" de 5km però amb unes bones rampes, ja que de mitja de pendent tenia un 7%.Aquí, ja vam tornar cap al lloc de sortida, tornant a passar la Collada de Tosses, per aquesta cara més llarga, amb 25km de pujada. Tornant cap on era el cotxe, vaig tornar a pujar el port del principi, amb el meu company Jordi ja quedant-se al cotxe.Vaig arribar a dalt del port, realment fos, però havent disfrutat moltíssim del dia.

Un total de 7hores, amb 191km i 3200m de desnivell acumulat.

El lloc on vam estar, genial: Domaine du Castella, Font Romeu.

4 comentarios:

Jordi dijo...

Quin cap de setmana,ja tinc ganes de retornar,jejejeje
Aquest hivern encara que faci fred anem a fer esqui de fons, ok ??

una abraçada Marc

ambpala dijo...

AQUI NO DIEU RES DE LES PIZZES QUE VAU TRAGAR NI DE LES COMPRES AL LIDL....ENS ESTEU ENGANYANT!!!!

Marc Vilanova Marsà dijo...

jajaj!Xavi, és veritat!
Les taules de xocolata del Lidl no surten enlloc, ni les 2 pizzes de dissabte a la nit tmp!jejej!

Jordi dijo...

Això deu haver sigut alguna filtració dolenta,jejejjee

Els expedients "X" estan al fons del mar....jejeje