viernes, 30 de noviembre de 2007

Transiscar BTT



Avui, recordarem la marxa Transiscar de BTT, disputada a Agramunt cada Octubre.Recordo molt bé la marxa del any 2006, on hi vam acudir l'Alvaro, el Jordi i jo mateix.La sortida, un autèntic show!Solament dic que del riure qüasi ni sortim, el causant d'aquest riure, qui sino?el gran Jordi!


Ens estem preguntant qui és aquest tal Jordi no?Doncs ara el presentarem per mitjà d'una foto aquest any 2007 a la Transiscar d'Agramunt disputada el passat dissabte 13 d'octubre.


Doncs aquí el tenim en ple esforç durant el tram cronometrat afegit aquest any, que constava d'un tram tècnic d'uns 3 km de recorregut.Ell en persona es va encarregar de fer la selecció al inici de la marxa, el que li va costar ser un dels seleccionats...

Aquí, tenim una imatge bastant llunyana corresponent a l'edició del 2006 en que estic a punt d'arribar a la meta, vaig poder aprofitar el meu bon punt de forma, per acabar en la 3ª posició, i per després engreixam alguns kg amb el torró d'Agramunt!La marxa se celebra la mateixa data de la Fira del Torró d'Agramunt.Deu ser aquest el motiu de tanta participació...si és que això no pot ser bó.

2 comentarios:

Marc Vilanova Marsà dijo...

Alvaro, m'he decuidat de posar la teva desaparició pel bosc,JAJAJ!

Álvaro dijo...

Es veritat, hi ha que dir que el Marc va quedar tercer aquell any, pero jo anava trepitjan-li els talon fins que em vaig perdre per fer "ruta turística"...