miércoles, 28 de noviembre de 2007

Caminata per Estany Gento.

Estany Gento.Sortida desde Tremp amb l'Opel Corsa, mític Corsa, per anar fins a la presa d'Estany Gento on deixem el cotxe.Començem la caminata a les 10h30 matí amb molt de fred, però amb la pujada, el fred passa ràpid!Aquí a la foto, amb el Xavi Boneta, gaudint d'un espectacular paisatge.Al fons,a la part nord, trobem les pistes de Filià, on hi haurà la estació d'esquí d'Espui.
En total em estat caminant 3h35min, a un promig de 2.050m d'altitud, arribant a un pic màxim de 2.300m a la Cambra d'Aigües de Capdella.Avui he carregat amb 5 litres d'aigua a la motxilla, acumulant 500m de desnivell, avui poca cosa.La baixada ha estat suportable per als quadríceps.
M'ha vingut molt bé aquest dia suau per recargar bateries, ja que ahir vaig arrastrar-me tot el dia, sobretot al gimnàs, on semblava un mort vivent.



A la foto, estava apropant-me amb peus de plom a la vaca, que feia cara de pocs amics, la veritat és que estava acollonit!



El mestre del Xavi ideant noves fotos per tot arreu on passem.Aquí, vam entrar a un refugi situat a 2.200m, ideal per fer una concentració de 2 setmanes...Si Xavi continua en aquesta línea li prendrà el lloc a Felip!Parlant d'idear, la idea de "150 g de pasta Team" és seva.Què és això?El nom de la nostra grupeta.

No hay comentarios: