sábado, 24 de noviembre de 2007

Sortida amb Jordi Bolado

El dissabte passat, 24 de novembre, va ser una sortida especial, poc habitual, pel fet que l'acompanyant era ni més ni menys que el Jordi Bolado, el tio més penjat de Tremp!

Vam disfrutar molt els dos, anant primer en BTT fins a Sta Engràcia, pujant a un ritme suau, que ens va permetre gaudir d'un bon paisatge, tot i la rasca que feia!Vam tenir molts temes de xerrada que ara tampoc venen a compte, però vam disfrutar molt tot el dia.

Un cop vam deixar la BTT ben amagada pel bosc, no fos cas que ens la robessin, vam posar-nos les bambes per caminar fins a Gurp, passant pel barranc de Paladí, a 20' de Gurp.Un cop a Gurp vam donar 1/2 volta per tornar cap a Sta Engràcia i enfilar amb la bicicleta el trajecte de tornada fins a Tremp, ja que l'estòmac començava a queixar-se de valent, i és que vam arribar a casa qüasi a les 4:30 de la tarda, cosa bastant habitual pe mi aquests últims caps de setmana.

Ara publicare unes quantes fotos, fetes en aquesta històrica sortida!

Aquí tenim el fons del bosc de Salàs amb els dos ben equipats.


Bonica foto feta ja endinsats al bosc on vam gaudir d'un temps i unes vistes genials!


En Jordi a la zona de Paladí on hi baixa un bon cabal d'aigua, tot i la sequera...

Ara el torn de fer poses em toca a mi, fent el JB la foto, gran foto també.

Per últim, a la font de Sta Engràcia encarant el tram de baixada que ens falta per arribar a casa, però abans de tot, un bon glop a la font!

1 comentario:

Anónimo dijo...

jo també sóc amic del Jordi Bolado ( persona més penjada de Tremp ) Podem fer un grup de fans!! Mira, ja tinc el nom: Jordi Bolado's Fans, el NMPT (el Noi Més Penjat de Tremp)