jueves, 9 de diciembre de 2010

JA TORNO A ESTAR PEL PALLARS!

09/12/10.
TREMP.
Després de l'estància a Mèxic durant 10 dies per a córrer la Volta Ciclista a Chiapas'10, ja torno a estar pel Pallars Jussà, això significa també que he tornat al fred en comparació a les altes temperatures de Mèxic.Tot i això he tingut sort, ja que la setmana que vam estar a Mèxic les temperatures estaven 10 graus per sota de lo que estàn actualment.
Per fer un balanç de la Volta a Chiapas d'enguany, puc dir que a nivell esportiu, ha estat positiu, ja que m'ha servit per acumular uns quants km més de base i de qualitat amb altes temperatures i apart he completat una bona actuació per la preparació que portava, ja que porto un mes i poc entrenant després del parón, i no he fet res específic per preparar la volta, solament compaginar les caminates i la MTB amb dies de 4-5h de fons en bici de carretera. Les sensacions han estat bones, acabant la volta amb molta frescura física i sense una gran fatiga, i satisfet per el 18e lloc a la general final podent aguantar en les etapes dures i selectives amb els grans líders com Ladino i Libardo Niño. Les escapades que es van produir i que no van ser controlades pels equips forts van decidir la Volta a favor de segones espases que en principi no eren els favorits per endur-se la victòria, però això és lo interessant i bonic del ciclisme, que no sempre guanya el més fort, sinó el que més vista té en cursa.
I la nota negativa o notes negatives, van ser la pérdua de la meva roda davantera per part de l'organització, les ulleres Giro que se'm van trencar en el transcurs de la 4ª etapa i per últim la forquilla de la Trek que també se'm va trencar al trencar-se la baca del cotxe d'equip....
Apart, vam tenir algunes caigudes que van afectar al conjunt del equip durant el segon i tercer dia que van obligar al abandó a 4 dels 7 membres que estàvem a la Volta i en l'últim dia, una decisió del comisari de cursa de readmetre el lider S-23 colombià després d'haver-se remolcat en la penúltima etapa, va fer que tota la il·lusió de defensar el maillot de millor jove ara en mans de David De la Cruz desapareixés i ens deixés amb la mel als llavis.
Després de tot això, torno a estar a casa i avui ja he pogut fer el primer entrenament en MTB acompanyat dels meus amics David i Àlvaro.Un total de 2h més la sessió de gimnàs del vespre.




3 comentarios:

Unknown dijo...

Molt bona volta Marc!!
Enhorabona!!

mingorb dijo...

Enhorabona per la teva bona classificació ... El treball acaba donant els seus fruits i la propera vegada anirà fins i tot millor.

Una salutació Marc

Marc Vilanova Marsà dijo...

Pablo, moltes gràcies!
A veure si ens veiem al Pavo de Lleida enguany,ok??
Espero que tot et vagi bé!
Mingorb, moltes gràcies! Tens raó, el treball sempre dóna la seva recompensa, esperem que sigui així durant tot el 2011.Molta sort per tú també per l'any que se'ns aproxima!