domingo, 31 de agosto de 2008

Victòria a la de casa!

Vaig entrar amb un temps de 4h54min, batent el récord de la prova en gairebé 10min.Un promig de 34'2km/h.
31/08/08.


TREMP.


Dissabte 30 d'agost. És disputa la Marxa de Tremp, "La Pallaresa", en la qual es recorren 167km, pujant els ports del Cantó (1725m) i el de Boixols (1380m).Un total de 2500m de desnivell acumulat.


Després del canvi en el meu calendari després de la desil·lusió de quedar-me sense Europeu, vaig decidir participar a Tremp, ja que encara no l'havia disputat mai, i sent del poble, ja em tocava!


La primera part va ser molt tranquila per la gran majoria, menys pel "oncle" Boneta, que va atacar de sortida i va fer-se 125km escapat, arribant a agafar un màxim avantatge de 7 minuts al pas per Adrall.


Ja a partir del Cantó, amb qüasi 20km de port, la cosa va animar-se, posant un ritme alt perquè es selecciones el grup.A meitat de port, atac dur i amb força de l'Alvaro, que va avisar-me perque marxés amb ell.Va costar-me el seu canvi de ritme, ja que el meu estil no s'adapata massa a aquests canvis bruscs.A partir d'allà, vaig imprimir ritme, però no va haver-hi colaboració, així que vaig desistir i ens vam reagrupar més de 10 homes.


Baixant, va ser on va caure l'Alvaro, a les últimes curves abans d'Adrall, un autèntica llastima, ja que hagués estat un altre candidat per a la victòria.L'any vinent, ha de ser el seu any aquí!


Des d'aquí, li dic que no es desanimi, que està en un gran estat de forma i que l'important és que no s'ha fet res greu.


Després de la caiguda, vaig estar una bona estona preocupat fins que van informar-me del estat del meu company.El tram d'Adrall a Coll de Nargo, va ser cómode, anant a roda, ja que tenia el Xavi per davant, i la responsabilitat la tenien els de la Seu d'Urgell.


Pujant al Coll de Bóixols, el pas dels km van anar seleccionant cada cop més el grup, fins que a 2km de coronar, vam atrapar el Xavi, totalment fregit, que no va poder reaccionar al canvi de ritme d'un integrant de la Seu.Vam coronar jo amb tres més de la Seu.3 contra 1.


Ells van començar a atacar, però tampoc tenien massa gas per fer mal, així que després d'un atac seu, vaig contratacar i vaig quedar-me amb un sol corredor rival.El ritme va seguir alt, però ell no passava a relleus, així que al repetxo de Conques, vaig atacar a tope, quedant-me sol a falta de 15km de meta.A partir d'allà, una contrarellotge individual al límit, que em van valdre per entrar amb uns dos minuts d'aventatge i pode celebrar amb la meva gent una victòria molt i molt especial per mi.Sempre fa il·lusió, fer un bon paper a casa i sobretot volia guanyar per retornar tot el suport que m'ha donat tothom.Gràcies a tots!

Celebrant la victòria a la línea de meta.Vaig celebrar-ho com si d'un Tour es tractés.Va ser molt especial per mi.

12 comentarios:

Anónimo dijo...

Felicitats xaval!!!llastima que baixant cantó hem vaig despenjar i per enllaçar al pla vai gastar molts duros.després a peu de port vai parar a agafar aigua i d´aqui a dalt anar recollint cadàvers... jeje.m´hagués agradat provar fins on arribaba amb el grup de davant...un altre diaserà...per cert sóc el noi del bruc amb qui vas parlar a l´arribada.

Marc Vilanova Marsà dijo...

Ja me'n recordo de tú ja!
Tranquil, ja tindràs oportunitats per estar al grup del davant.De mentres, perdre la por al baixar.Cuidat!

Alex. dijo...

Torno de vacances i llegeixo la teva victòria... felicitats Marc!!!

Llàstima la caiguda del Àlvaro.

S'han acabat les vacances, tornem-hi!!!

Marc Vilanova Marsà dijo...

Alex, espero q hagin provat bé les vacances, tot i que segur que han provat!A qui no li senten bé les vacances??jejej!
Records del Jordi i l'Alvaro!

JORDI dijo...

Ets el CANCELLARA de Tremp,jejejeje
joer quin repás al plá !!!!

CONGRATULATIONS !!!

Unknown dijo...

Marc hauries de fer una crònica de dissabte a la nit per palau,allò si que era anar llençat...vas rematar la feina? vinga crack felicitats!!

Javi dijo...

!!felicitats!!

m'en alegro que tornis a escriure al blog ;)

jordimasfepesa dijo...

Hola Marc!! no sabia del teu blog!! enhorabona per la victoria!!, jo a vallter vaig agafar un globo impressionant!! peró vaig acabar!!
ens veiem a olot?

Marc Vilanova Marsà dijo...

Marc, lo de la crònica de dissabte a la nit, millor ho deixem per un altre dia!sol et dic que la festa major de palau va ser de les millors que recordo,jejje!
Javi, intentare escriure almenys un o dos cops/setmana, tots els dies és massa.
Jordi, jo vindre a olot, tot i que em queda bastant lluny.He llegit comentaris de la Vallter i tothom diu que vau pujar com a animals!
Cuideu-vos!

El Sanchez dijo...

Ei Marc soc en Sanchez tinc fotos teves que va fer la meva noia, ja em donaras el correu pq te les pasi!
Salutacions.

Álvaro dijo...

Ei, estàs fent récord de comentaris, jeje.
Que tal ahir per Juneda?

Marc Vilanova Marsà dijo...

Albert, el meu mail és el següent:vilanova_marc@hotmail.com. Gràcies per dirm-ho crack!A veure si ens veiem aviat!
Alvaro, a Juneda fatal, anava a fogarades.Vaig veure que no tenia opcions de disputar la cursa i després de guanyar 2 sprints amb prima vaig abandonar.Després vaig arepentir-me'n....
En fin, a pensar en la pròxima.
Tú com estàs del braç?Espero que dissabte estiguis al màx!