domingo, 10 de agosto de 2008

Sorpresa!He actualitzat!

Tremp.

10/08/08.

Després de gairebé dos mesos sense ni una sola actualització, avui torno a la càrrega.

Penso que ja era hora de tornar a escriure alguna coseta, per petita que sigui.Aquests dos mesos sense escriure, s'han degut principalment a l'arribada de l'estiu, ja que aquí a Tremp, és l'època que hi ha més "ambientillo"...

Personalment, la millor època per actualitzar el blog és durant els mesos de fred, quan estàs obligat a quedar-te a casa.

Doncs en aquests dos mesos sense escriure, han anat passant coses, com a tot arreu.Us intentare posar una mica al dia.

Una de les coses positives, és retornar a la Selecció Espanyola de pista, a la qual vaig poder tornar a la Volta Àvila del passat mes de juliol, i on les sensacions van ser molt bones, tot i que el resultat final a la General no ho reflecteix (60e) ja que allà, la meva labor era ajudar en el que pogués als dos "kapos" d'equip, el Sergi Escobar, al qui estic molt agraït per tota la seva ajuda i per tots els consells que m'està donant; i l'Antonio Miguel.El primer va guanyar dos etapes i el segon va fer 2n a l'etapa de les Muralles i va guanyar la Muntanya.

Després d'això, vaig estar concentrat la última setmana de juliol a València amb la selecció de pista, per tal de preparar el Campionat d'Europa sub-23, que es disputarà a Polònia del 3 al 8 de setembre.Allà, em vaig trobar molt bé i les forçes van acompanyar-me bastant.Espero que sigui així durant la pròxima concentració prèvia al Europeu, del 25 a 30 d'agost.

El dijous passat, va ser una dia especial, vaig complir 21 anyets!Aquests 21, ja començen a pesar!

També comentar, que aquest any, estic disfrutant molt de les Festes Majors, ja podria ser estiu tot l'any!Està clar quina és la meva estació de l'any preferida eh!

Per últim agraïr a la gent que m'ha "esbroncat" per tenir abandonat el blog.El motiu principal d'aquesta actualització és aquest.Però almenys si m'esbronqueu, seguiu-lo una miqueta!jeje!

A partir d'ara prometo animar-me més!


Amb la vestimenta de la "Roja".Jajaja!

2 comentarios:

JORDI dijo...

Ánim campió !!
No m´enrecordo quan vas a Polonia,pero preparat que hi ha cada polaca que et treura la son,jejejeje
M´agrada la vestimenta de la roja,a veure si la veiem mes sobint.
Cuidat i una abraçada !!!

Marc Vilanova Marsà dijo...

Hola crack!
Lo de Polonia, encara no es segur...tot i q jo ja firmaria!
La vestimenta, la reservo per dies especials, jejej!
Ens veiem!