sábado, 23 de agosto de 2008

Sense Europeu....

23/08/08.
TREMP.
Més que gran decepció, gran desil·lusió és la que m'he endut després de no ser convocat pel seleccionador nacional de pista Dídac Navarro per anar al Campionat d'Europa sub-23 de pista.
Els motius? Falta de preparació específica a la pista, que porten a petits errors alhora de rellevar en la persecució per equips i fan que en l'arrencada perdi algunes centésimes de segon molt valuoses.En quant ha estat de forma, el meu estat per fer la persecució individual era molt bona, ja que les séries amb la "cabra" que tan he preparat aquest últim mes així ho demostraven.El promig de velocitat en aquestes sis séries de 2km era de qüasi 53km/h amb el desarrollos que tenia que utilitzar a la pista.
Estic molt descontent de la manera en que m'ha arribat aquesta notícia, ja que m'ha arribat a falta de 3 dies per anar a la concentració, on pensava que em disputaria el lloc amb la resta de pre-seleccionats.Així m'ho van dir ells, que la selecció definitiva sortiria d'aquella concentració.Pues no.La llista de seleccionats ja estava feta.No he tingut ni la oportunitat de demostrar el meu estat de forma, això és el que realment em fot.A més a més , que he estat un mes matant-me a séries amb tota la il·lusió d'anar a l'Europeu per després no deixar-te demostrar res....En fin, em toca passar pàgina i enfocar nous objectius.Això si, les curses que faci les fare amb un plus de ràbia i motivació!

2 comentarios:

Álvaro dijo...

Vaja putada que t'han fet, son una panda de cabrons. Un fa les coses amb tota la ilusió del món i després juguen d'aquesta manera amb la gent. A més a més aixó, que seleccionen només en funció de 4 dies que vau estar concentrats sense donar més opcions a demostrar res. I a més a més que vagin enganyant a la gent, que diguin les coses clares, perque el que no pot ser, independenment de que estiguis en forma o no, que et diguin una cosa i després sigui una altra.
Esperi que continues estant motivat i ara a disfrutar sense cap presió.
Ens veiem

Anónimo dijo...

Bones!Sóc Albert, i res jo també surto en Bici, e corregut 4 anys amb el Maxxis, lo que ara es Massi, i després d'un any i mig sense voler saber res de la bici ara torno a sortir! jeje! visc a Pujalt al costat de Sort, si vols que quedem algun dia per sortir a rodar, això si no tinc ara un ritme com tu ni molt menos!
El meu msn es: ciclistaydeportista@hotmail.com y blog: www.donsanchez.blogspot.com
Salutacions!