domingo, 1 de junio de 2008

Victòria al Provincial de Lleida!

Amb el meu maillot i el trofeu.Quina sensació més bonica quan ets a dalt del podi!

01/06/08.

TREMP.

La paraula és :"PER FI".He pogut aconseguir pujar al podi per rebre el maillot i el trofeu que m'acrediten com el campió provincial de Lleida, en una cursa disputada sota la pluja al poble d'Alcoletge, sobre un circuit de 1'5km amb repetxos, en el qual vam donar 50 voltes, per un total de qüasi 2 hores.Vaig passar-ho fatal d'inici, com sempre, al costar-me molt agafar el ritme al inici.Fins passats 45 minuts de cursa, no vaig agafar el ritme, el qual em va permetre remuntar moltes posicions fins arribar a formar un grupet perseguidor de la escapada del davant.Jo, un cop arribat en aquest grup, ja sols tenia de controlar el que feia el meu rival lleidatà, i la resta de corredors, ja no m'importava el que feien.Així, que em vaig centrar a estar ben aprop seu, per poder decidir a llençar l'atac al moment decisiu de la cursa.Així doncs, a l'última volta, li vaig respondre dos atacs, i vaig poder superar-lo a la línia d'arribada.Vaig acabar en el 15e lloc en la general, sent 3e sub-23 i endunt-me el maillot provincial.Necessitava aquest estimul positiu, ja que estava en hores baixes moralment.Ara la motivació i la meva confiança tornen a crèixer!

Gràcies per tot el suport que m'esteu mostrant tots els companys als qui tinc aprop meu.Vosaltres sempre m'animeu en els bons i mals moments.Sou els millors!

*Ahhh, me'n descuidava, vaig acabar la cursa amb 1h52min a 180 ppm de mitjana!!!

9 comentarios:

Anónimo dijo...

felicitats mark veus kom a surten els bons resultats; esperem k kontinuis aixi i ben segur k o sera de aki a fer-li la kompetencia contador jejeje

records solde

Alex. dijo...

Molts dies de pluja i nuvols foscos, semblava que el sol no torneria, però sols ho semblava!!!

Enhorabona i felicitats, més que pel mallot, per saber aguantar la pluja. Ja t'ho vaig dir, un èxit és una suma de miseries.

M'alegro molt per tu i pels teus.

Tens sort de no competir contra mi...et "machacaria" més que la pluja...que les adversitats.

Cuida't!!!

Álvaro dijo...

Molt bé Marc, sé que vas patir molt perque quan ens vau agafar feies molt mala cara, jeje. A veure si tenim sort i aquesta setmana podem fer l'entreno com cal per arribar en condicions al cap de setmana que es presenta interesant.

Javi dijo...

Ei!!!, primer post meu, pero ja fa temps que miro el teu blog. No et desanimis que jo et veig molt bé a les curses que hem coincidit.

Marc Vilanova Marsà dijo...

Toni, espero que et puguis recuperar aviat i dissabte estiguis a punt per La Bonaigua.
Alex: a veure si coincidim aviat, més de cara a l'estiu per aquí dalt!T'informo que aquest dissabte es celebra la Marxa La Bonaigua.Es molt bonica!Així que podries pujar!
Alvaro: ja vas veure la cara que feia...a mi aquestes curses tan explosives desde el principi em rebenten!
Javier:Merci pel comentari i pels ànims.A veure si coincidim als de Catalunya a Sant Jaume.

JORDI dijo...

Facilitats !!! jejeje

Espero que a partir d´ara els bons resultats començin a ferse visibles i et desitjo molta sort i ánims per al campionat de fons aquest diumenge,ja saps que els teus amics sempre et fan costat.
Demà a veure si tenim sort a la tarda i no plou que vull sortir kuions !!! jejeje

Ibon dijo...

Aupa Marc!!!

Felicitats pel teu Campionat, mica en mica pero avançant… Si senyor!!! Amb la calor ja veuras com milloras i al juliol a volar!!!

Una abraçada, quina pena no poder coincidir a la Volta del teu poble…

Anónimo dijo...

FELICITATS MARC!!!
Ens veïem

van krujem dijo...

felicidades marc y a tope el sabado en el campeonato de cataluña, nos vemos alli compañero y haber si se le pega algo de ti al jordi , un saludooooo!!!!!!!!!!