sábado, 7 de junio de 2008

Rodant per La Bonaigua.

07/06/08.
TREMP.
Avui, dia de teòric relax, per estar fresc per l'endemà als Campionats de Catalunya, no ha estat així, i juntament amb el Jordi Ros, m'he animat a fer la Marxa de La Bonaigua.La he feta a n ritme bastant plàcid, ja que he cobert els 187km de recorregut, en un temps efectiu de 6h34min.He disfrutat moltíssim i m'ho he passat genial, com ja feia dies que no ho passava.Certament, estic una mica saturat de km, així que depenent de la cursa que faci el diumenge, em prendre una setmaneta de merescdes vacances de bike.Per tornar a carregar piles!!!Suposo que estic saturat, per què és el primer any en el que faig tants km d'entrenament, així que no n'estava gaire acostumat.Tot i això, estic prou contentd'algunes curses puntuals durant l'any, però sempre vull més, així que continuare lluitant!

4 comentarios:

JORDI dijo...

Aixi m´agrada,amb els ánims ben alts i a TOPEEEE !!!!!!


Sino fuera por ti......jejejeje

Trueno dijo...

jo l'any passat vaig anar amb el Boada i al Falconety a fer La Bonaigua i ens ho vam passar molt be, aixo si vam sortir 30 minuts tard i ens va tocar espavilar, fins quasi coronar Pervers no vam atrapar els últims! Pero be, va està genial!!

Com vaig patir ens els últims 40km, un cop acabat al descens del Port de la Bonaigua, em vaig quedar amb 3 tios mes y com erem tan pocs i ja anàvem tocats va costar moltissim arribar a meta. Ciclisme del bo, autentic que en dic jo!

Aquest any no hi hem anat, boada i jo vam cambiar la Marxa per una sortida fins a Santa Fe del Montseny amb els meus colegues del C.C. Gracia!!

recupera forces, ànims, ciao!!

Marc Vilanova Marsà dijo...

Jordi, ens veiem les cares demà a la carretera!
Hola Trueno, pues la veritat que el recorregut de La Bonaigua, es una passada!Quan acabi els examens i tingui temps posare fotos, que estan molt xules!
Cuidat crack i ens veiem a les curses!

JORDI dijo...

pues como no nos veamos las caras en la carretera cuando pasemos con el coche va a ser dificil,ya mismo me piro de vacaciones,asi que tengo el tiempo muy limitado.
Pero haré un intento antes de irme ;)