martes, 17 de junio de 2008

Després de les mini-vacances, tornem-hi!

17/06/08.
TREMP.
Després de que la setmana passada me la prengues com a relax i de mini-vacances, sense entrenar i sol anant a caminar, aquesta setmana, torno a la rutina.Vaig estar a Gurp durant tota la setmana, compartint moltes estones amb la "iaia" i disfrutant dels paisatges idílics que tenim allà dalt.A més a més, vaig aprofitar per preparar els exàmens de la Uni, ja que el dissabte14 tenia els exàmens de Direcció de Màrqueting i d'Anglès.El període d'exàmens s'acaba avui dimarts, amb la entrega del treball de Ciència Política.
Després d'aquest rollazo, ahir dilluns vaig rodar durant dos horetes, tal i com he fet avui, tornant a casa abans de que em caigués el xaparrón al damunt. I és que, estem a mes de juny i semblem mes de març-abril!A veure quan comença a sortir el sol d'una vegada!
Us deixo amb fotos de la última sortida amb amics de grupeta.




El Jordi en primer plà, amb el Xavi Boneta i el David Riba.


Els mateixos protagonistes desde diferent angle.

5 comentarios:

Alex. dijo...

Hola Marc!

Tanta pluja és un mal rotllo pels ciclistes, però com diria la "Fornera", són coses de la vida!!. Jo, aquest any de tanta aigua, quan surto a caminar i veig tanta verdor per tota arreu, em frego els ulls, no fos cas que no hi vegi bé... serà un estiu espectacular, i la tardor pot ser massa!!!

Ànim amb la UOC, amb el Cavall i amb tot el que se't posi pel davant.

Cuida't!!

Marc Vilanova Marsà dijo...

Hola Alex!
Doncs la veritat és que si, la verdor que hi ha és increíble!Disfrutarem molt!!
Gràcies per tot Alex, cuidat i una abrasada!

JORDI dijo...

Amb tanta verdor ens pareixerem als de la serie de "V" aquells llangardaixos espacials,la mare que els va parir....jejejejeje

Cuideu-vos,Salut !!

Anónimo dijo...

Hola Marc, em dic Manel i soc de Tàrrega,no et conec personalment però segueixo molt d'aprop el ciclisme català i en especial el nostre (Lleida).
Fas molt be d'estudiar i prepararte el teu futur i a més disfrutar de la bici.
A vegades entro al foro del Zugasti i veig gent que critica per criticar, no fagis cas, qui riu últim riu millor.

Marc Vilanova Marsà dijo...

Hola Manel,
Ets el Manel Seco?Si és així, tot i que no et conec, he descobert el teu blog, o el blog de tota la saga Seco.Vaig coincidir amb el Sergi en el meu primer any, quan era Junior de 2n any.Una autèntica llàstima que ho deixés.Em va saber greu.Gràcies pel comentari!